Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

RTV-X1110

featured-image-product-info
<no value>RTV-X1110 Kubota utility vehicle

RTV-X1110

Potpuno novi RTV-X1110 nudi veliku snagu i odlicnu okretnost zahvaljujuci snaznom i ekonomicnom Kubota motoru sa 24,2ks i 3-cilindrom motorom sa vodenim hladjenjem.
Zahvaljujuci jedinstvenom rasporedu pogonskih delova, RTV-X1110 prolazi tamo gde druga vozila ne mogu. Inovativna Kubota VHT-X varijabilna hidrostaticka varijabilna transmisija i dinamicno motorno kocenje cine RTV-X1110 jednim od najbezbednijih vozila na trzistu. Sa dinamcinim ubrzanjem i odlicnim prijanjanjem, RTV-X1110 moze da se zaustavi i nastavi sa usponom bez koriscanje kocnice.

Ergonomski dizajniran za rukovanje bez umaranja i optimalan komfor vozaca i suvozaca, RTV-X1110 karakterisu delux podeljeno sediste, digitalna kontrolna tebla, ostave ispod sedista sa potpuno zasticenim ROPS delom za laksi pristup tovarnom delu koji ima mogucnost hidraulicnog kipovanja.

Gde god zelite da idete i sta god zelite da radite RTV-X1110 je nepobedivi izbor za vas.

Video

Video
Kubota RTV-X1110

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati