Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

RTV serija

Postoji nekoliko modela, uključujući dve benzinske verzije (400 i 500 kubika) i jednu dizel (900 kubika) da udovolje svim Vašim potrebama.

Potpuna kontrola: Ekskluzivan i inovativan, neprekidno promenljivi hidrostatički prenos Kubota RTV 500 i X900 pruža neuporedive performanse čak i u najzahtevnijim uslovima. Nizbrdo Vam pruža preciznu kontrolu nad vozilom motornim kočenjem. U normalnim radnim uslovima on prenosi svu snagu motora, pružajući tako vuču do 1 tone.

Svi tereni: Zahvaljujući svojoj kompaktnoj šasiji, jednostavnosti rukovanja preprekama, ova komunalna vozila mogu direktno da rade na svim vrstama lokacija. Izuzetno cenjeni zbog svoje robusne konstrukcije i udobnosti, savršeno su pogodni i za profesionalnu i za amatersku upotrebu.

Udobnost u vožnji: Na autoputu ili na najgrubljem terenu, serija RTV pruža maksimalnu udobnost zahvaljujući svom inovativnom dizajnu i udobnom sedištu na klupi. Hidrostatički upravljač i dinamičko kočenje u menjaču daju Vam kontrolu koja Vam je potrebna za upravljanje bilo kojim terenom; dok nezavisno oslanjanje i veliki razmak od površine zemljišta bukvalno izbegavaju sve prepreke.

Kontaktirajte nas

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno Ажурирајте на потврђен формат е-поште
Polje je obavezno Ажурирајте на потврђен формат броја телефона
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati