Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

L2602

featured-image-product-info
<no value>L2602 Kubota compact tractor
<no value>
<no value>

L2602

Podize vase performanse na visi nivo, L2602 model nudi vrhunsku specifikaciju projektovanu za korisnike kojima ja potrebna visok nivo snage, sigurnosti i komforta.

Model L2602 je dizajniran sa visokim nivoom snage i momenta koji Kubota Common rail dizel motor od 62ks u kombinaciji sa DPF filterom i EGR ventilom nudi. Za maksimalnu snagu i performanse, HST Plus hidrostaticka transmisija nudi 3 ranga sa udvojenim brzinama, obezbedjujuci 6 ranga transmisije. Dodatno, senzor opterecenja - funkcija zastite od zaustavljanja osigurava da motor pruzi optimalnu snagu pri obavljanju svih zadataka, dok automatski gas obezbedjuje optimalnu brzinu za obavljanje zadatka.

L2602 premium Grand Cab (kabina) nudi novi nivo komforta, prostora i preglednosti. Sa sirokim vratima, kabina nudi vise prostora za noge, dovoljno prostora za korisnika i mnogo prostora za odlaganje, dok obimno zastakljena kabina minimalizuje mrtve uglove i povecava preglednost korisniku. Ostale karakteristiku su vazdusno sediste, 12v prikljucak za punjenje elektronskih uredjaja u toku rada, servo upravljac i laka za upotrebu Inellpanel kontrolna tabla, kao i ergonomski postavljeni prekidaci i rucice.

Veoma okretni 4WD L2-602 obezbedjuje neverovatnu vucnu snagu i prijanjanje u svim uslovima rada, a konusno tanjirasti par nudi bolje i vece uglove skretanja. Karakteristike Kubota prednjeg utovarivacaobezbedjuje precizno i lako upravljanje..

Video

Video
Kubota L2602

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati