Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

L2 Serija

Nadovezujući se na Kubota kultno nasleđe i kvalitet izrade, ponuda serije L2 uključuje 4 vrhunska traktora, u rasponu od 37 do 62 konjskih snaga, sa nizom funkcija koje omogućavaju mašinama da se lako nose sa svakim zadatkom koji pred njega postavite, sa nenadmašnim paketom vodećih funkcija koje će Vam olakšati dan.

Linijska serija L2 sadrži moćne, čiste dizel motore koji pružaju vodeće performanse u klasi i ekonomičnost potrošnje goriva.

Izaberite jednu od tri opcije prenosa -, Glideshift za promenu stepena prenosa u pokretu bez kvačila, ekonomičan potpuno sinhronizovani prenos (FST) ili visoko odzivni HST Plus sa 6 dometa, hidro dvostruka kontrola brzine sa naprednim funkcijama za optimalnu kontrolu, uključujući osetljivost opterećenja, automatski gas i napredovanje gasa.

Izuzetno upravljiva serija L2 uključuje servo upravljač, pogon na sva četiri točka kao standard, plus moćno povezivanje u 3 tačke koje pružaju rad bez napora i kapacitet podizanja od 1750 kg *. Dupli pomoćni ventili su standardni, zajedno sa nezavisnim zadnjim PTO sistemom koji se može uključiti / isključiti u pokretu. Kubota dizajnirani prednji utovarivači su dostupni da odgovaraju performansama kako bi se osigurala precizna kontrola i jednostavan rad.

Konstruisana za udobnost koja omogućava veliku produktivnost, prostrana opcija L2 kabine odlikuje se izuzetno širokim ulazom, velikodušnim prostorom za glavu i noge, standardnim klima uređajem i luksuznim sedištem sa suspenzijom, kao i intuitivnim kontrolama, jednostavnim za upotrebu.

Kontaktirajte nas

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno Ажурирајте на потврђен формат е-поште
Polje je obavezno Ажурирајте на потврђен формат броја телефона
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati