Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

L2501

featured-image-product-info
<no value>L2501 Kubota compact tractor
<no value>

L2501

Nazan i visoko profuktivan, L2501 nudi svestranost izborom tri razlicita oblika transmisije. Ovim izborom povecava se efikasnost Kubota 4-cilindricnog E-TVCS dizel motora sa 50ks.

Izbor trasmisije ukljucuje HST Plus za automatsku, hidro kontrolu dvojnih brzina - upotpunjen funkcijama za za poboljsanje performansi poput senzora opterecenja, automatskog gasa; Kubota Glideshift transmisija koja ne zahteva pritiskanje kvacila prilikom promene brzine ili ekonomicna potpuno sinhroizovana transmisija (FST). Kubotine podizne poluge obezbedjuju laksi rad sa prikljucnim masinama sa duplim ventilom u standardu, ima nezavisno zadnje prikljucno vratilo sa inovativnim elektro-hidraulicnim prekidacem za lakse koriscenje prikljucnih masina. .

Veoma okretan 4WD L2501 obezbedjuje i visoku vucnu snagu i dobro prijanjanje u svim uslovima rada, a konusno-tanjirasti parovi obezbedjuju bolje i vece uglove zakretanja tockova. Prednji utovarivaci su dizajnirani da obezbede kontrolu i lakse upravljanje.

L2 serija nudi izbor ROPS ili potpuno integrisanu kabinu koja je klimatizovana i obezbedjuje mogucnost rada u svim vremenskim uslovima. Komforna kabina nudi odlicnu preglednost, delux sediste, servo upravljanje, preglednu i dobro osvetljenju kontrolnu tablu i ergonomski postavljenje rucice i prekidace.

Video

Video
Kubota L2501

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati