Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

L2421

featured-image-product-info
<no value>L2421 Kubota compact tractor

L2421

Ekstremno okretan, L2421 ima dostupan sa razlicitim tipovima transmisije, dostupan sa FST transmisijom (potpuno sinhronizovanom) sa 16 napred i 16 nazad brzina ili HST Plus (hidrostatickom transmisijom) sa 6 rangova, hidro kontrolom udvojenih brzina, sa naprednim karakteristikama za optimalnu kontrolu senzora opterecenja, automatskog gasa i automatskog reverzera.

Karakteristike traktora kao sto su pouzdanost, snaga 4-cilindricnog Kubota E-TVCS dizel motora od 42ks, cine ovaj traktora lidera u klasi, a tu su jos i ekonomican motor i motor sa visokom emisijom izduvnih gasova. Kubotine podizne poluge obezbedjuju laksi rad sa prikljucnim masinama sa duplim hidraulicnim ventilom u standardu, nezavisno kardansko vratilo iza traktora sa inovativnim elektro-hidraulicnim prekidacem za laski rad sa prikljucnim masinama. Izuzetna upravljivost 4WD L2421 obezbedjuje neverovatnu vucnu snagu i prijanjanje u svim vremenskim uslovima, a konusno tanjirasti par obezbedjuje lakse i velike uglove skretanja.

Kubota prednji utovarivac je dizajniran da odgovori na razlicite zahteve, obezbedjujuci laksu i jednsotavnu kontrolu. L2 serija nudi izbor ROPS sistem ili potpuno integrisane kabine koja je klimatizovana i obezbedjuje rad u toku cele godine. Komforna kabina nudi odlicnu preglednost, delux sediste, servo upravljanje, dobro osvetljenu i preglednu kontrol tablu, kao i ergonomki postavljenje rucice i prekidace.

Video

Video
Kubota L2421

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati