Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

BX261

featured-image-product-info
<no value>BX261 Kubota compact tractor

BX261

Veoma svestran, BX261 je napravljen za zahtevne operacije - od obrade do poslova sa kosacicom. Velika snaga i mala tezina projektovane za maksimalnu efikasnost i produktivnost.
Sa premium specifikacijom u standardnoj opremi, ove visoke performanse kompaktnog traktora su projektovane za efikasno obavljanje operacija. Dizajniran za komforan rad operatera ukljucuju veliku i ravnu platformu za operatera, hidraulicno upravljanje sa ergonomski rasporedjenim bojama za lakse prepoznavanje. Visoko namenska 2 ranga HST transmisije (2 napred/ 2 nazad) sa jednom pedalom i sa 4WD. Karakterisu ga nezavisno kardansko vratilo izmedju osovina i iza traktora sa naprednom hidraulikom za upravljanjem prednjim utovarivacem i sa brojnim prikljucnim masinama i lako i jednostavn okacenje kosacice izmedju osovina bez upotrebe ikakvog alata.

Video

Video
Kubota BX261

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati