Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota
BX serija

Ove dizel kosačice sa okretom u mestu snage 15 i 21 ks. Kombinuju nenadmašnu upravljivost sa ultra efikasnim sistemom sečenja i sakupljanja, zajedno sa kolektorima sa istovarom u nivou zemlje ili visokim istovarom. GZD15 ima kosačicu sa dva noža 107 cm, dok GZD21 ima kosačicu sa stolom od 122 cm.

Ekskluzivna Glide Cut tehnologija : GZD koristi sistem «Glide Cut» koji osigurava savršen rez, direktno ispuštajući pokošenu travu u zadnji kolektor, bez potrebe za bučnom turbinom. Dubina kosidbenog stola od 12 cm kombinuje centralni zadnji ispust i obezbeđuje kvalitetno sakupljanje trave u većini uslova.

Robustan dizajn : Profesionalci visoko cenjeni zbog svoje efikasnosti i niskog težišta, serija GZD razlikuje se zahvaljujući svom robusnom dizajnu koji nudi dvostruke hidrostatičke menjače, kardansku osovinu pogonske kosačice i hidraulično PTO kvačilo.

Brze i upravljive : Ove dizel kosačice GZD15 i GZD21 sa nultim okretom omogućavaju Vam brz i lak rad, brzo manevrisanje oko drveća, vegetacije i cvetnih gredica. Zahvaljujući svojoj izuzetnoj okretnosti i integrisanom sakupljaču trave velikog kapaciteta, serija GZD osigurava brzo izvršavanje svih Vaših poslova.

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati