Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota
Postprodajna podrška

Potpuno integrisani sistem proizvoda, usluga i podrške.

Kompletna paleta mašina i opreme

Milurović Komerc d.o.o. nudi kompletnu paletu poljoprivrednih mašina i opreme namenjenih ratarstvu, povrtarstvu, vinogradarstvu, stočarstvu, itd: traktori, sejalice, rasipači, plugovi, prednji utovarivači, prskalice, ISOBUS i oprema posvećena preciznoj poljoprivredi.

Tehnička i finansijska pomoć

Savetovanje sa kompetentnim konsultantima, koji su sposobni da razumeju Vaše potrebe i ponude Vam brza, validna i usklađena rešenja. Uvek su Vam na raspolaganju i pomoći će Vam kako u odabiru najboljeg tehničkog rešenja za Vaše poslovanje, tako i u pristupu njemu.

Servis i rezervni delovi

Naš tim Vam je uvek na raspolaganju sa svim tehničkim informacijama u vezi sa prodatim proizvodima, ali i sa korisnim savetima i tehničkom pomoći tokom rada mašina i opreme.

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Imam više od 16 godina i pristajem da Kubota koristi moje lične podatke. Molimo pročitajte našu politiku privatnosti za više informacija.
Hvala vam što ste poslali prijavu
Milurovic Komerc
featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00
O nama
Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više
Promocije i novosti
Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati