Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota
GR serija

Prepoznate po svom besprekornom kvalitetu sakupljanja trave, bez obzira na uslove košenja, kosilice iz serije GR zauzimaju ponosno mesto u javno-komunalnom sektoru. Sa dva dizel motora od 13,5 ili 21 ks, svaki je opremljen kosilicama od 107 i 122 cm.

Optimalan kvalitet košenja : Pored atraktivnog dizajna, kosilice serije Kubota GR nude maksimalnu udobnost sa ravnim stolom i sedištem sa podešavanjem težine i položaja. Ergonomski dizajnirani fleksibilni hidrostatički prenos upravljan nogom i polugom povećava Vašu udobnost tokom rada.

Jedinstveni dizajn : Robusni dizel motor, u kombinaciji sa menjačem i pogonom kardanskog vratila, osigurava veliku pouzdanost.

Prilagođeno Vašim potrebama : Ove kosilice su dostupne u različitim verzijama sa bočnim ili zadnjim pražnjenjem, kao i opcionim kompletom za mulčiranje. Takođe je moguće raditi sa sakupljačima trave zapremine 250, 350 ili 450 litara.

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati