Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

ZD1211

featured-image-product-info
<no value>ZD1211 Kubota mower

ZD1211

Kubota novi ZD1211 dizel zero-turn kosačica je projektovana da isporuči kvalitet, performanse, komfort i dugotrajnost.

Unapređen kosioni uređaj za profesionalce: Komercijalna kosačica Kubota se sa svakom novom generacijom unapređuje i poboljšava karakteristike. ZD1211 ima 3 noža, 140mm klirensa i ravnim kosionim delom, kao i sa jedinstvenim Kubota sistemom za rasturanje mase na zemlji, unapređuje košenje i mulčiranje mase.

Novo vazdušno sedište: Komfornije sedište znači manji umor korisniku i veću produktivnost. Sa dvostrukim podešavanjem naslona za ruke i lumbalnom podrškom, potpuno tapaciranom i podesivim sedištem nudi visok nivo komfora. Sedište može da se podešava na gore, napred i nazad kako bi pružili korisniku komfor.

Lak pristup kosačici i motoru: ZD1211 je dizarniran da ima duži servisni interval. Kada je održavanje neophodno, može se lako pristupiti delovima koji zahtevaju održavanje. Hauba koja štiti motor, može lako i jednostavno da se otvori i da pruži pristup korisniku svim delovima koji zahtevaju korišćenje.

Video

Video
Kubota ZD1211

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati