Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

Z122R

featured-image-product-info
<no value>Z122R Kubota mower
<no value>Z122R Kubota mower
<no value>Z122R Kubota mower

Z122R

Z122R je idealna kosačica za održavanje oko kuće i okućnice. Upravljanje putem poluga će oduševiti korisnike, zbog lakoće upotrebe i izuzetne okretnosti.

Kombinacija komfora i stila: Očuvajte Vaš komfor, zahvaljujući Vašem podesivom sedištu , velikom prostoru za noge, i budite ponosni zbog robusnog dizajna i modernog izgleda.

Performanse su važne: Izuzetan učinak ove mašine je rezultat lakog podešavanja visine rezanja, putem dugmeta, ( i lakog podizanja kosionog uređaja ), kao i 42'' kosionog uređaja koji se pogoni benzinskim motorom od 19ks.

Investirajte u izdržljivost: Z122R je napravljen od punog zavarenog rama, koji je veoma izdržljiv na mehaničke udare . Dodatno, veoma malo održavanja je potrebno, uzimajući u obzir ležajeve koji ne moraju da se podmazuju i transmisiju koja ne zahteva održavanje.T “

Dolazi sa garancijom od 4 godine ili 300 radnih sati.

Video

Video
Kubota Z122R

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati