Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

ST371

featured-image-product-info
<no value>ST371 Kubota compact tractor

ST371

Kompaktan i lagan, ST371 kompaktan traktor je neverovatano snažan i brz, izuzetno efikasan sa dokazanom produktivnošću.

Karakteristike snažnog, ekonomičnog i ekstremno tihog motora sa 37ks, 4 ventila po cilindru, 3 cilindra, E-TVCS dizel motora, 3 ranga hidrostatičke transmisije, visok kapacitet hidraulike sa 3 para izvoda koji može da zadovolji potrebe profesionalnih korisnika.

Nezavisno kardansko vratilo između osovina i iza traktora, kontroliše se preko jedne ručice, obezbeđujući jednostavnu kontrolu priključnih mašina. Upravljanje prednjeg utovarivača je olakšano zahvaljujući hidrostatičkom upravljanju, tempomatu i Kubota Bi-Speed sistemu upravljanja, omogućuje rad u uslovima sa manje prostora.

Zaobljena hauba traktora povećava preglednost, prekidači i ručice su ergonomski postavljene, jednostavna kontrolna tabla, kabina sa klimom omogućuje rad sa traktorom u svim vremenskim uslovima.

Video

Video
Kubota ST371

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati