Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

ST341

featured-image-product-info
<no value>ST341 Kubota compact tractor

ST341

Kompaktan i lagan, ST341 kompaktan traktor je neverovatno snažan i brz, izuzetno efikasan sa dokazanom produktivnošću

Karakteristike snažnog, ekonomičnog i ekstremno tihog motora sa 34ks, 4 ventila po cilindu, 3 cilindra, E-TVCS dizel motor, 3 ranga hidrostatičke transmisije, 3 para hidrauličnih izvoda sa visokim kapacitetom, koji moze da zadovolji potrebe profesionalnih korisnika. Nezavno kardansko vratilo između osovina iza traktora kontroliše se preko jedne ručice i time obezbeđuje jednostavno rukovanje i upravljanje priključnim mašinama.

Upravljanje prednjeg utovarivača je lakše sa hidrostatičkim upravljanjem, tempomatom i Kubota Bi-speed sistemom okretanja za uzane prostore. Zaobljena kabina povećava preglednost, svi pekidači i ručice su ergonomski postavljene, kontrolna tabla je dobro osvetljena i jednostavna za kontrolu, a kabina sa klimom omogućuje rad u svim vremenskim uslovima.

Video

Video
Kubota ST341

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati