Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

SC1400C

featured-image-product-info
<no value>

SC1400C

SC1000 / SC1000C je vučena sejalica radne širine 3,0 m ili 4,0 m, koja kombinuje pripremu setvene posteljice, ravnanje, setvu i valjanje zemljišta u jednoj operaciji. Glavni fokus razvoja bio je savršeno postavljanje semena pri velikim brzinama (10-18 km / h). Rezervoar se lako može napuniti velikim vrećama, prednjim utovarivačima ili teleskopskim utovarivačima. Kapacitet rezervoara je 3.000 l

SC1000C je kombinacija setve i đubrenja. Rezervoar je podeljen po dužini, a dva dozirna uređaja su pričvršćena na odgovarajuću stranu rezervoara. Odnos zrna i đubriva je 40:60

Sa SC1000C moguća su dva načina aplikacije đubriva:

S jedne strane, đubrivo se može primeniti u svakom drugom redu; tako da se traka za đubrivo postavlja na svakih 25 cm. S druge strane, đubrivo se može direktno unositi u setveni red pomoću drugog raonika na CD raoniku.

SC1000 / SC1000C je izuzetno jednostavan za upotrebu i naravno u potpunosti kompatibilan sa ISOBUS-om. Po želji se uređaji za doziranje mogu automatski pokrenuti i zaustaviti putem GEOCONTROL-a - na ovaj način se izbegava dvostruka setva i nepotrebna potrošnja semena. Udobnost rada za korisnika pokazuju pre svega uređaji za punjenje pričvršćeni sa strane, koji su lako dostupni zahvaljujući svom položaju. Daljinski upravljač za pokretanje postupka kalibracije samo je jedna od mnogih tačaka koje doprinose lakoći korišćenja. Automatskom sistemu upravljanja potreban je samo jedan hidraulični upravljački ventil, tako da je za potpun postupak okretanja potrebno samo pritisnuti dugme.

Prednosti:

• Velike brzine rada (10-18 km / h)

• Koncept modularnog rama za savršeno prilagođavanje zahtevima kupaca

• Savršeno postavljanje semena

• Potpuno kompatibilna sa ISOBUS-om

• Maksimalna jednostavnost za upotrebu i lako podešavanje mašine

• Automatski sistem upravljanja na uvratinama

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati