Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota
Motor
Motor

Vodeća tehnologija na tržištu

Moćni, pouzdani, čisti, tihi - V3800- 4-cilindrični motori dva modela serije M5001, M5091 i M5111 ubeđuju dokazanom, pouzdanom snagom i većom efikasnošću koja takođe donosi korist okolini. To je omogućeno vodećom svetskom tehnologijom dizel motora iz Kubote.

Nove performanse čine razliku

Common rail sistem (CRS) osigurava optimizovano sagorevanje, a samim tim i dugotrajnost i nesmetan rad motora. Kubota je prvi proizvođač traktora koji koristi common-rail sistem ubrizgavanja zajedno sa SCR katalizatorom, AdBlue®, vodeno hlađenom recirkulacijom izduvnih gasova (EGR), filterom čestica (DPF) i katalizatorom dizel oksidacije (DOC). Kombinacija ovih vodećih tehnologija na tržištu omogućava izvrsne vrednosti performansi uz optimizovanu potrošnju goriva. Motor V3800 sa 16 ventila prirodno ispunjava stroge zahteve emisionog standarda Stage IV.

Dobra kontrola brzine

Motori takođe imaju novi elektronski regulator brzine koji Vam omogućava da kontrolišete broj obrtaja motora. Jednom kada se sistem aktivira, brzina ostaje konstantna čak i sa promenljivim zahtevima za snagom. Uređajima na PTO pogon možete upravljati još efikasnije.

Brzo, pogodno i efikasno održavanje

Budući da morate da obavite važnije stvari nego što dugo vremena trošite na održavanje, M5001 i ovde postavlja standarde. Jednodelna hauba motora traktora može se širom otvoriti. To znači da možete lako doći do svih mesta održavanja. Punjenje gorivom je jednostavno kao i održavanje. Rezervoar za dizel od 105 litara i rezervoar AdBlue® od 12,3 litara možete napuniti sigurno i udobno.

Transmisija

Lako prebacite brzinu

Vrlo jednostavan prenos M5111 omogućava Vam prebacivanje brzina direktno i krajnje glatko. 18 stepeni prenosa za vožnju unapred i unazad mogu se prilagoditi svim zahtevima.

Osetljiva i precizna elektrohidraulična oprema

Kvačilo se može vrlo osetljivo podesiti za spajanje radne opreme. Za takve spore manevre vožnje možete koristiti pedalu kvačila za upravljanje hidrauličnim ventilom koji lagano i precizno otpušta kvačilo. Ovo osigurava lakši, manje naporan rad. Pojednostavljeno je i menjanje brzina, jer se kvačilom upravlja samo jednim vrhom prsta, što povećava pogodnost, posebno kada se često menja brzina.

Vozite brzo i istovremeno štedite gorivo

Funkcije menjača održavaju niski broj obrtaja motora pri vožnji velikom brzinom. 40-ECO menjač dovest će Vas do odredišta direktno i istovremeno uštedeti gorivo.

Opuštena promena smera kretanja

Pomoću elektrohidrauličnog reverzera za vožnju unazad, kod M5001 možete da promenite smer kretanja lakše i brže nego ikada pre, bez upotrebe kvačila. Morate samo kratko pritisnuti polugu za kretanje unapred ili unazad.

ROPS - Zaštitni ram

Unesite dah svežeg vazduha u svoj posao

Na traktoru često nije potrebna kabina. Tada je ROPS verzija M5111 pravi izbor. Sa ovim traktorom sa otvorenom platformom možete brzo da se popnete i siđete zbog ravnog poda i nedostatka vrata sa obe strane.

Vodootporne kontrole

Kao i kod verzije kabine M5111 , sve komande su ergonomski postavljene desno od vozača - jedina razlika je u tome što su vodootporne u verziji ROPS. Na to se možete osloniti, čak i po kiši!

Tiho radite

Uprkos otvorenom dizajnu, ROPS verzija M5001 je prijatno tiha. Ako radite satima, cenićete ovu osobinu.

Pregled bez premca

Dobar pregled potreban je za brojne poslove, poput nezgodnih radova sa prednjim utovarivačem. Sa ovim traktorom imate sjajan pogled u izobilju - i to preko 360 stepeni. Ništa Vam ne ograničava pogled. To obezbeđuje i redizajnirana kontrolna tabla, koja omogućava optimalan pogled napred.

Podesiva visina

ROPS verzija M5111 ima potpornu šipku podesivu po visini. Sve što treba da uradite je da olabavite dve lako dostupne igle i možete prilagoditi visinu nosača prema svojim potrebama. To je, između ostalog, prednost ako na Vašoj farmi imate vrlo niske ulaze u štale.

Hidraulika / podizne poluge / priključci
Hidraulika / podizne poluge / priključci

Podignite zadnji teret bez napora

Sa stabilnim polugama u 3 tačke kačenja kategorije II, M5111 može lako podići teške priključke. Možete brzo i jednostavno da prikačite i odvojite najrazličitije uređaje. U kombinaciji sa izuzetno moćnim sistemom za podizanje u tri tačke možete izuzetno efikasno obavljati i najzahtevnije zadatke.

Podignite teške predmete vrlo lako i bez napora ako je potrebno

Hidraulika M5111 je izuzetno moćna i odzivna. Spoljni hidraulični cilindri koji se lako održavaju povećavaju silu podizanja. Velika brzina isporuke hidraulične pumpe takođe garantuje brz i efikasan rad prednjeg utovarivača i time povećava produktivnost i performanse. Standardna oprema sastoji se od dva kontrolna ventila i dodatnog hidrauličnog ventila, opciono sa ili bez regulacije protoka.

Optimizovan rad uređaja

Uz pomoć komandnog mehanizma M5111 , zadnji priključci se mogu optimalno koristiti. Kontrola položaja kontroliše priključeni uređaj bez obzira na potrebnu silu vuče. Kontrola vuče zauzvrat kontroliše vuču potrebnu za uređaj i automatski reaguje na promenljive uslove zemljišta kako bi održala vučnu snagu na konstantnom nivou. Obe metode upravljanja takođe se mogu kombinovati.

Izuzetno efikasan PTO rad

Bez obzira da li kosite travu, balirate ili prskate - možete se osloniti na nezavisno priključno vratilo sa 540 o / min ili 540 EKO o / min u bilo kom trenutku i bilo gde. Možete hidraulično da uključite i isključite priključno vratilo dok ste u pokretu. To Vam omogućava da još efikasnije obavljate aktivnosti kao što su košenje ili obrada sena. Po potrebi se traktor može isporučiti i sa 1.000 obrtaja po minuti.

Karakteristike rada i vožnje

Želite li još?

Prednja osovina sa diferencijalom čini M5111 izuzetno upravljivim sa uglom upravljanja od velikih 55 °. To čini traktor predodređenim za posebno težak rad. Kubota koristi prednju osovinu sa koničnim pogonom više od 30 godina, iz dobro poznatog razloga, jer on nije odgovoran samo za izuzetno smanjen radijus okretanja, već omogućava i odbacivanje korišćenja univerzalnih zglobova koji zahtevaju održavanje.

Ovde je kočenje lako

Svi traktori M5111 opremljeni su hidrauličnim sistemom kočenja, čiji učinak ne ostavlja ništa više za poželjeti čak i pod teškim uslovima. M5111 je takođe opremljen kočnicama sa više diskova koje rade u uljnom kupatilu. One zahtevaju manju silu pedale i tako Vas rasterećuju. Njihove visoke performanse i efekat kočenja zadržavaju se čak i pod ponavljajućim dejstvom.

Jednostavno uključite i isključite pogon na sve točkove

Jednostavno uključujete i isključujete pogon na sve točkove - pritiskom na dugme. Najbolji deo je što za to ne morate zaustaviti traktor, čak i kada prelazite sa polja na put. Ovo će Vam omogućiti produktivnost. LED ekran Vam pokazuje trenutni status. Kada je kočnica pritisnuta, pogon na sve točkove se automatski aktivira radi boljih performansi kočenja.

Prednji utovarivač
Prednji utovarivač

Traktor i prednji utovarivač: iz jednog izvora, Kubota!

Moderan dizajn prednje haube osigurava jasan pogled na prednji utovarivač ili prednje priključke. Ovo garantuje izvrsno vidno polje i siguran rad. A pošto govorimo o sigurnosti: ventili na bravici šipke uvek drže prednji utovarivač podignutim - čak i ako je hidraulični pritisak potpuno izgubljen.

Brze spojnice koje zaslužuju svoje ime

Bez obzira da li se radi o viljušci za stajnjak, viljuškama za palete, viljuškama za bale ili lopati - sve na prednjem utovarivaču Kubota M serije može se brzo povezati i odspojiti. Standardna Euro brza spojnica koristi se svuda gde se koriste alati sa Euro nosačima, potrebno je rukovati većim opterećenjima i uglavnom je potrebna velika sila podizanja. Kubota brzom spojnicom možete istovremeno povezati svih četiri ili šest hidrauličnih vodova i jednako lako ih ponovo odvojiti.

Odlična ergonomija

Prigušivanje vibracija KSR (Kubota Shockless Ride) značajno smanjuje vibraciono opterećenje za vozača, koje se javlja, na primer, pri radu na neravnom terenu ili tokom dužih transportnih putovanja. Ovu funkciju možete prilagoditi ili uključiti i isključiti pomoću komande KSR.

Dimenzije
Dimenzije

Video

Video
Kubota M5111 ROPS

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno Ажурирајте на потврђен формат е-поште
Polje je obavezno Ажурирајте на потврђен формат броја телефона
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati