Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota
Motor

Možete se osloniti na ovu mašinu

Snažno srce kuca ispod haube modela M5091N. Novi V3800-CR-TIE4 četvorocilindrični motor, stepena emisije 3B pruža 92 KS (u skladu sa 97/68 EC) za M5091N.

Uz dodatnu snagu udarca

M5091N ima motor zapremine 3,8 l - jedinstven u ovoj klasi traktora. To ovom modelu daje pravu snagu za sve zadatke.

Čista tehnologija

DPF filter u novom motoru pouzdano smanjuje emisiju štetnih gasova. Dodatne mogućnosti elektronskog podešavanja rada značajno olakšavaju rad. Ne samo da je izuzetno koristno, već i štedi vreme.

Korisna kontrola brzine

Motori takođe imaju novi elektronski regulator brzine koji Vam omogućava da kontrolišete brzinu motora. Jednom kada se RPM sistem aktivira, brzina ostaje konstantna čak i ako se zahteva dodatna snaga. Sa priključcima na PTO pogon možete upravljati sa stalnom efikasnošću.

Novi rezervoar za gorivo

M5001N nudi još jednu inovaciju u vezi rezervoara za gorivo: Umesto prethodna tri rezervoara, kao i njegov prethodnik, on ima dva velika rezervoara na donjoj strani kabine. Ovo ne samo da omogućava veću zapreminu, a time i duže vreme rada, već i bolju pozicioniranost rezervoara.

Transmisija

Glatko menjanje brzina čak i pod teškim uslovima

Iz serije M5091N možete da birate između dve vrste menjača, u zavisnosti od tržišta: menjač sa 18 brzina za vožnju unapred i unazad i komforni menjač sa 36 brzina za vožnju napred i nazad sa dvobrzinskim prebacivanjem snage. Koji god da odaberete, napravićete dobar izbor. Sa velikom efikasnošću pri malim i velikim brzinama, fino podešeni i meki menjači predstavljaju pravo zadovoljstvo, pouzdanost i ekonomičnost.

Još jedno poboljšanje je dugme koje Vam omogućava da menjate brzine bez potrebe da koristite kvačilo. Ovo je deo osnovne opreme menjača 36/36 i povećava udobnost jednostavnim menjanjem brzina; Pritiskom na dugme možete prebacivati između 6 brzina.

Lako menjanje brzina pod opterećenjem

Dvobrzinska tehnologija menjača 36F / 36R omogućava munjevite brze i niže stepene prenosa. Kada se opterećenje poveća u položaju Hi, jednostavno pritisnite dugme dvostruke brzine na ručici menjača. Tada se smanjuje brzina kretanja i povećava obrtni momenat.

Vozite brzo i uštedite gorivo

Funkcija prekomernog pogona menjača održava nizak broj obrtaja motora pri vožnji velikom brzinom. Menjač sa 40 ECO odvešće vas do cilja odmah, i to uz nižu potrošnju goriva i niži nivo buke u isto vreme.

Promenite smer kretanja lako

Zahvaljujući elektro-hidrauličnom reverzeru za vožnju unazad, na M5001N možete lako i brzo promeniti smer kretanja bez upotrebe kvačila. Sve što treba da uradite je da pomerite polugu napred ili nazad.

ROPS - Zaštitni ram

Za neograničeni pregled

M5091N je takođe dostupan kao takozvana ROPS verzija sa pregradnom polugom. Prednosti ovih traktora bez kabine su očigledne: neometan ulazak i silazak sa mašine, kao i savršen pogled na priključke i površinu koju treba obrađivati.

Jednostavno podesite visinu

Možete lako prilagoditi visinu - korisno kada je visina vrata manja, npr. na niskim ulazima u zgradu. Podešavanje ROPSA-a je jednostavno i praktično pomoću dve lako dostupne igle. Sve što treba da uradite je da olabavite iglice, podesite nosač na željenu visinu i ponovo ga fiksirate.

Ergonomski optimalne i vodootporne

Komande modela ROPS nalaze se na desnoj strani vozačevog sedišta. Svi prekidači i poluge su ergonomski optimizovane i njima se može lako upravljati. Nova kontrolna tabla traktora postavljena je tako da imate nesmetan pogled ispred sebe. S obzirom na to da prilikom rada s traktorom ne postoji garancija lepog vremena, sva oprema i komande su naravno apsolutno vodootporne. Ni jak kišni pljusak im ne smeta.

Hidraulika / podizne poluge / priključci

Ne postoji težak teret za M5091N ROPS

Snaga i performanse za sve zadatke moto je M5091N ROPS. Traktor može lako podići tešku opremu sa stabilnim kačenjem u 3 tačke kategorije II. 2.300 kg sile podizanja govori samo za sebe. Svideće Vam se dodatna snaga dizanja u operacijama gde je Vaš prethodni traktor dostigao svoje performanse.

Povećana fleksibilnost hidraulike

Što se tiče hidraulike, imate izbor sa verzijom kabine M5091N . Jer po želji možete standardna dva hidraulična priključka na prednjoj i zadnjoj strani traktora proširiti na po pet. Pomoću pet hidrauličnih priključaka sa regulacijom protoka možete da koristite do pet uređaja za upravljanje da biste istovremeno izvršavali razne zadatke sa jednim nastavkom - ovo znatno olakšava i najzahtevnije zadatke. Za traktore ROPS serije M5091N na raspolaganju su tri prednja hidraulična priključka za prednju i zadnju hidrauliku. Kubota je takođe omogućila M5091N ROPSsnažniju hidrauličnu pumpu. Povećana brzina isporuke do 69 l / min za model kabine M5091N osnova je za povećanu produktivnost i performanse.

Elektro-hidraulično PTO - priključno vratilo

Standardni nezavisni 540 / 540E PTO uključuje se i isključuje pritiskom na dugme. Kao dodatna oprema dostupno je priključno vratilo sa 1000 obrtaja po minuti. Kada isključite pogon zadnjeg PTO, kočnica se automatski aktivira i mašine se sigurno zaustavljaju. Vozač može da aktivira EKO brzinu vratila, čime se automatski podešava broj obrtaja motora na tačnu brzinu kako bi se sprečilo oštećenje priključnog vratila.

Upravljivost

Prednja osovina sa pogonom i odličnim uglom upravljanja od 55 ° čini M5091N ROPS jedinstveno upravljivim.

Meko okretanje koje štiti zemlju

„Okretanje Bi-Speed sistemom“ koje samo Kubota nudi čini okretanje još lakšim. Ako ugao upravljanja prednjim točkovima u pogonu na sve točkove prelazi 35 °, brzina prednjih točkova je skoro udvostručena u poređenju sa zadnjim točkovima. Rezultat je mekše, mnogo čvršće i zemljištu ugodnije okretanje. Možete da odlučite da radite sa ili bez „okretanja Bi-Speed sistemom“.

Visok klirens i stabilnost u vožnji

Njegova prednja osovina takođe daje M5091N ROPS veliki klirens, koji je jedan od najboljih u svojoj klasi. Ovo je posebno korisno kod trajnih zasada kao što su voće i vino, gde drvo više nije prepreka u redovima. Međuosovinsko rastojanje duže od 80 mm daje traktoru dodatnu stabilnost i veću udobnost u vožnji. Podesiva ukupna širina staze od 1.250 mm do 1.940 mm osigurava siguran rad na kosim terenima.

Jednostavno uključite i isključite pogon na sve točkove

Jednostavno uključujete i isključujete pogon na sve točkove - pritiskom na dugme. Najbolji deo je što za to ne morate zaustaviti traktor, čak i kada prelazite sa polja na put. Ovo će Vam omogućiti veću produktivnost. LED ekran Vam pokazuje trenutni status. Kada je kočnica pritisnuta, pogon na sve točkove se automatski aktivira radi boljih performansi kočenja.

Nema prostora za klizanje

Diferencijal ograničenog klizanja na prednjoj osovini i blokada diferencijala na zadnjoj osovini su standardna oprema na M5091N ROPS. U izazovnim uslovima na terenu, nude povećanu stabilnost i vučnu snagu i laganu vožnju, čak i pri malom klizanju.

Dimenzije

Video

Video
Kubota M5091N ROPS

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno Ажурирајте на потврђен формат е-поште
Polje je obavezno Ажурирајте на потврђен формат броја телефона
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati