Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota
Motor

Možete se osloniti na ovu mašinu

Snažno srce kuca ispod haube modela M5071N Cab. Novi V3800-CR-TIE4 četvorocilindrični motor, stepena emisije 3B pruža 73 KS (u skladu sa 97/68 EC) za M5071N Cab.

Uz dodatnu snagu udarca

M5071N Cab ima motor zapremine 3,8 l - jedinstven u ovoj klasi traktora. To ovom modelu daje pravu snagu za sve zadatke.

Čista tehnologija

DPF filter u novom motoru pouzdano smanjuje emisiju štetnih gasova. Dodatne mogućnosti elektronskog podešavanja rada značajno olakšavaju rad. Ne samo da je izuzetno koristno, već i štedi vreme.

Korisna kontrola brzine

Motori takođe imaju novi elektronski regulator brzine koji Vam omogućava da kontrolišete brzinu motora. Jednom kada se RPM sistem aktivira, brzina ostaje konstantna čak i ako se zahteva dodatna snaga. Sa priključcima na PTO pogon možete upravljati sa stalnom efikasnošću.

Novi rezervoar za gorivo

M5071N Cab nudi još jednu inovaciju u vezi rezervoara za gorivo: Umesto prethodna tri rezervoara, kao i njegov prethodnik, on ima dva velika rezervoara na donjoj strani kabine. Ovo ne samo da omogućava veću zapreminu, a time i duže vreme rada, već i bolju pozicioniranost rezervoara.

Transmisija

Glatko menjanje brzina čak i pod teškim uslovima

Iz serije M5001N možete da birate između dve vrste menjača, u zavisnosti od tržišta: menjač sa 18 brzina za vožnju unapred i unazad i komforni menjač sa 36 brzina za vožnju napred i nazad sa dvobrzinskim prebacivanjem snage. Koji god da odaberete, napravićete dobar izbor. Sa velikom efikasnošću pri malim i velikim brzinama, fino podešeni i meki menjači predstavljaju pravo zadovoljstvo, pouzdanost i ekonomičnost.

Još jedno poboljšanje je dugme koje Vam omogućava da menjate brzine bez potrebe da koristite kvačilo. Ovo je deo osnovne opreme menjača 36/36 i povećava udobnost jednostavnim menjanjem brzina; Pritiskom na dugme možete prebacivati između 6 brzina.

Lako menjanje brzina pod opterećenjem

Dvobrzinska tehnologija menjača 36F / 36R omogućava munjevite brze i niže stepene prenosa. Kada se opterećenje poveća u položaju Hi, jednostavno pritisnite dugme dvostruke brzine na ručici menjača. Tada se smanjuje brzina kretanja i povećava obrtni momenat.

Vozite brzo i uštedite gorivo

Funkcija prekomernog pogona menjača održava nizak broj obrtaja motora pri vožnji velikom brzinom. Menjač sa 40 ECO odvešće vas do cilja odmah, i to uz nižu potrošnju goriva i niži nivo buke u isto vreme.

Promenite smer kretanja lako

Zahvaljujući elektro-hidrauličnom reverzeru za vožnju unazad, na M5001N možete lako i brzo promeniti smer kretanja bez upotrebe kvačila. Sve što treba da uradite je da pomerite polugu napred ili nazad.

Kabina

Vaš savršen prostor za duge radne sate

Velika, izuzetno prostrana, sa savršenom ergonomijom - prostrana komforna kabina uređaja M5001 nudi sve pogodnosti kako bi istovremeno mogli da radite udobno i produktivno.

Volan, Vaš glavni saradnik

Praktični upravljač M5001N može se nagnuti za 40 °. Jednostavno ga nagnite napred da biste izašli. Vratite se na sedište, začas ga vratite u prvobitni položaj. Sve što treba da uradite je da pritisnete pedalu. Ravan pod kabine još više olakšava ulazak i izlazak iz traktora. Kubota je optimizovala ugao volana - jedna od nekoliko inteligentnih inovacija u kabini. Ovo Vam daje još bolji pogled na prednju i kontrolnu tablu.

Optimalna kontrola i rad

Kad smo već kod kontrolne table: Uz multifunkcionalni Kubota pametni panel sa odličnim čitljivim LCD displejom, na prvi pogled imate sve važne operativne podatke i funkcije. Krilatica u smislu rada je takođe idealna: svi važni upravljački elementi traktora lako su dostupni s desne strane vozačevog sedišta, ergonomski raspoređeni za siguran pristup.

Zaobljeni diskovi

Kubota je zaokružila prozore kabine tako da imate još bolji pogled na sve strane. Pozitivan sporedni efekat ove inovacije: Kabina M5001N deluje još veća. Pored toga, refleksije su smanjene. Kubota je takođe povećala staklenu površinu vrata kabine. Ovo Vam olakšava ulazak i izlazak iz kabine.

Uključena komforna klima

Standardna klima i moćno grejanje u M5001N osiguravaju prijatne temperature u kabini u bilo koje doba godine.

Hidraulika / podizne poluge / priključci

Ne postoji težak teret za M5001N

Snaga i performanse za sve zadatke moto je M5001N. Traktor može lako podići tešku opremu sa stabilnim kačenjem u 3 tačke kategorije II. 2.300 kg sile podizanja govori samo za sebe. Svideće Vam se dodatna snaga dizanja u operacijama gde je Vaš prethodni traktor dostigao svoje performanse.

Povećana fleksibilnost hidraulike

Što se tiče hidraulike, imate izbor sa verzijom kabine M5001N. Jer po želji možete standardna dva hidraulična priključka na prednjoj i zadnjoj strani traktora proširiti na po pet. Pomoću pet hidrauličnih priključaka sa regulacijom protoka možete da koristite do pet uređaja za upravljanje da biste istovremeno izvršavali razne zadatke sa jednim nastavkom - ovo znatno olakšava i najzahtevnije zadatke. Za traktore ROPS serije M5001N na raspolaganju su tri prednja hidraulična priključka za prednju i zadnju hidrauliku. Kubota je takođe omogućila M5001N snažniju hidrauličnu pumpu. Povećana brzina isporuke do 69 l / min za model kabine M5101N osnova je za povećanu produktivnost i performanse.

Elektro-hidraulično PTO - priključno vratilo

Standardni nezavisni 540 / 540E PTO uključuje se i isključuje pritiskom na dugme. Kao dodatna oprema dostupno je priključno vratilo sa 1000 obrtaja po minuti. Kada isključite pogon zadnjeg PTO, kočnica se automatski aktivira i mašine se sigurno zaustavljaju. Vozač može da aktivira EKO brzinu vratila, čime se automatski podešava broj obrtaja motora na tačnu brzinu kako bi se sprečilo oštećenje priključnog vratila.

Upravljivost

Prednja osovina sa pogonom i odličnim uglom upravljanja od 55 ° čini M5001N jedinstveno upravljivim.

Meko okretanje koje štiti zemlju

„Okretanje Bi-Speed sistemom“ koje samo Kubota nudi čini okretanje još lakšim. Ako ugao upravljanja prednjim točkovima u pogonu na sve točkove prelazi 35 °, brzina prednjih točkova je skoro udvostručena u poređenju sa zadnjim točkovima. Rezultat je mekše, mnogo čvršće i zemljištu ugodnije okretanje. Možete da odlučite da radite sa ili bez „okretanja Bi-Speed sistemom“.

Visok klirens i stabilnost u vožnji

Njegova prednja osovina takođe daje M5001N veliki klirens, koji je jedan od najboljih u svojoj klasi. Ovo je posebno korisno kod trajnih zasada kao što su voće i vino, gde drvo više nije prepreka u redovima. Međuosovinsko rastojanje duže od 80 mm daje traktoru dodatnu stabilnost i veću udobnost u vožnji. Podesiva ukupna širina staze od 1.250 mm do 1.940 mm osigurava siguran rad na kosim terenima.

Jednostavno uključite i isključite pogon na sve točkove

Jednostavno uključujete i isključujete pogon na sve točkove - pritiskom na dugme. Najbolji deo je što za to ne morate zaustaviti traktor, čak i kada prelazite sa polja na put. Ovo će Vam omogućiti veću produktivnost. LED ekran Vam pokazuje trenutni status. Kada je kočnica pritisnuta, pogon na sve točkove se automatski aktivira radi boljih performansi kočenja.

Nema prostora za klizanje

Diferencijal ograničenog klizanja na prednjoj osovini i blokada diferencijala na zadnjoj osovini su standardna oprema na M5001N. U izazovnim uslovima na terenu, nude povećanu stabilnost i vučnu snagu i laganu vožnju, čak i pri malom klizanju.

Dimenzije

Video

Video
Kubota M5071N Cab

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno Ажурирајте на потврђен формат е-поште
Polje je obavezno Ажурирајте на потврђен формат броја телефона
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati