Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

L1501

featured-image-product-info
<no value>L1501

L1501

Kompaktni, snazni L1501 komunalni traktor, namenjen je za svakodnevnu upotrebu, lak za rukovanje i dizajniran da optimizuje vasu produktivnost sa odlicnim karakteristikama.

Idealan za zahtevne poslove i uslove, L1501 je pogonjen sa snaznim, izdrzljivim i ekonomicnim Kubota E-TVCS motorom od 50ks. Projektovan za maksimalnu produktivnost, L1501 ima pogon na svim tockovima i hidrostaticko upravljanje kao standardnu opremu, podizne poluge visokog kapaciteta, kao i izbor tipa transmisije - potpuno sinhronizovanu (FST) ili hidrostaticku (HST) za optimalne performanse i kontrolu. .

Velika okretnost, Kubotini konusno tanjirast parovi omogucuju veliki radijus okreta, pri cemu se u svakom uglu isporucuje maksimalna snaga tockovima. Prostrana platforma rukovaoca dizajnirana je da pruzi komfort rukovaocu, a zaobljena hauba pruza dobru pregledost rukovacu.Potpuno opremljena za celodnevni radni dan, pruzajuci prodktivne i sigurne radne sate, nudi vazdusno sediste, ergonomski postavljenje ergonomski postavljene komande, kvacilo hidraulicni nezavisno od kardanskog vratila (PTO) - kompletno zasticeno kabinom ili ROPS ramom.

Opcioni prednji utovarivac LA854E nudi neverovatnu podiznu moc, visinu podizanja i brzinu podizanja tereta..

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati