Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

L1421

featured-image-product-info
<no value>L1421

L1421

Robustan, lak za rukovanje i sa odlicnim karakterisitkama, kompaktni L1421 komunalni traktor je namenjen svakodnevnoj upotrebi i dizajniran za komforan i siguran rad, kako bi optimizovao produktivnost.

Dizajniran za maksimalnu produktivnost, karakteristike L1421 su snazan, pouzdan i ekonomican Kubota E-TVCS motor sa 42ks, pogon na svim tockovima i hidrostaticko upravljanje i izbor razlicitih tipova transmisija - potpuno sinhornizovan (FST) i hidrostaticka (HST) za optimalne performanse i kontrolu.Highly manoeuvrable, Kubota’s bevel gear delivers an extremely tight turning radius with full power transfer to the wheels at every steering angle.

The spacious operator’s platform is designed for operator comfort and sleek bonnet design provides a greater field of vision. Fully equipped for a full day of productive and safe working features include a contoured suspension seat, ergonomically positioned controls, a clutchless hydraulic independent PTO – complete with flip-up safety shield and top link holder and ROPS. The optional matched LA714EC front loader offers outstanding lift capacity and lift height and rapid operation.

Video

Video
Kubota L1421

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati