Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

G26 II

G26 II Kubota mower
<no value>G26 II Kubota mower
<no value>G26 II Kubota mower

G26 II

G26 ,sa Kubotinim 3-cilindricnim, vodeno hladjenim,dizel motorom od 25,5ks, i tankom za gorivo od 20,5 litara nudi izuzetnu snagu i efikasnost za duge radne sate u kosenju. G26 ima radni zahvat kosionog uredjaja od 54'', i maksimalno podizanje kose na 150mm, sto omogucava visok klirens od tla, sto olaksava obilaznje prepreka. U standardnoj opremi je HST transmisija, maksimalna brzina od 17 km/h, kao i hidro upravljanje, sto smanjuje umor operatera. G26 je takodje opremljen i blokadom diferencijala, tempomatom, i robusnom prednjom osovinom. Za dodatni komofor, u G26 je integrisano podesivo sediste, ergonomski smestene kontrole, i pregledna kontrola tabla.

Video

Video
Kubota G26 II

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati