Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

B2231

featured-image-product-info
<no value>B2231 Kubota compact tractor

B2231

Kubota B2231 je dobro opremljen kompaktni traktor sa klimatizovanom kabinom, koja ima 4 stuba je lider na trzistu u pogledu performansi i lakoce upravljanja.
Sa snaznim 3-cilindricnim E-TVCS dizel motorom od 23ks i sa 3 ranga hidrostaticke transmisije i sa originalnom multifunkcionalnom rucicom koja moze lako i jednostavno da kontrolise prikljucke napred i pozadi traktora. Svestranost B2231 je nepobediva.

Karakteristike srednjem i zadnjeg kardanskog vratila, visok kapacitet hidraulike i poboljsana podizna moc traktora uticu na povecanje produktivnosti traktora. Sa tempomatom (samo na HST modelima), nezavisnim kardanskim vratilom i bi-speed sistemom skretanja, znatno olaksavaju vas rad.

Video

Video
Kubota B2231

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati