Milurovic Komerc
Generalni distributer Kubota

B1121

featured-image-product-info
<no value>
<no value>
<no value>
<no value>

B1121

Kompaktan i pouzdan višenamenski uređaj

Veoma kompaktne dimenzije u kombinaciji sa opremom velikih traktora. Model B1121 sa 12 ks nudi pouzdan motor sa velikim obrtnim momentom, malom emisijom izduvnih gasova i vrlo malom potrošnjom goriva. Odlična pogonska tehnologija, standardizovano priključno vratilo i moćne zadnje poluge čine ove mašine idealnim za širok spektar zadataka. Modeli ispunjavaju zahteve za rad na javnim putevima, tako da se možete brzo i sigurno kretati od lokacije do lokacije i ponuditi širok spektar upotrebe. Rezultat ovih visokokvalitetnih komponenata je efikasniji i ekonomičniji rad.

Čak i ekstremni tereni ne predstavljaju problem zahvaljujući pogonu na sva četiri točka koji je standardno dostupan. Prednja osovina garantuje veoma veliki ugao upravljanja i ogroman klirens. Zadnji podizni mehanizam je u skladu sa Cat.1 standardom i ima snagu podizanja od 540 kg. Model B1121 može se koristiti sa širokim spektrom komercijalno dostupnih dodataka odnosno priključnih mašina. Kočioni sistem je potpuno zatvoren i radi gotovo bez habanja. Mašinu možete brzo i sigurno zaustaviti sa malo radne sile.

Vazdušni filter, rešetka hladnjaka i merna uljna šipka - do svih komponenti relevantnih za svakodnevno održavanje može se brzo i lako doći.

Serija B1 nije pogodna samo za rad u polju, šumi i na Vašem imanju već se odlično pokazala i u drugim radnim situacijama. Sva četiri modela B1 odobrena su za upotrebu na javnim putevima.

Video

Video
Kubota B1121

Kontaktirajte nas

Preduzeće Milurović Komerc je osnovano 1992. godine u Ugrinovcima kao trgovinsko preduzeće koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije domaćih i stranih proizvođača.

Počelo je kao malo preduzeće sa prodajom domaćih traktora i priključnih mašina, i od tada konstantno proširuje svoj prodajni program, nudi sve kvalitetnije mašine i povećava nivo usluge. Danas je zastupnik mogih renomiranih evropskih i svetskih proizvođača poljoprivrednih mašina.

Razvijajući se tokom godina, došlo je do stadijuma kada svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove plaćanja, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Od početka 2020. godine preduzeće Milurović Komerc postalo je generalni distributer Kubota građevinskih mašina!

Hvala na registraciji!

Hvala na registraciji! Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Ups! Nešto je krenulo naopako.

Došlo je do greške prilikom slanja obrasca. Pokušajte ponovo kasnije.

Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Polje je obavezno
Hvala vam što ste poslali prijavu

Milurovic Komerc

featured-content-map
Beogradska 32
11277 Ugrinovci,
radno vreme
Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
08:00 - 13:00

O nama

Milurovic Komerc Kubota prodajni centar
Milurović komerc je ovlašćeni distributer za prodaju i servis Kubota mašina za: građevinarstvo, poljoprivredu, a takođe i uređenje travnih površina. Pružamo usluge servisa i podrške nakon prodaje mašina. Saznajte više

Promocije i novosti

Budite uvek u toku sa najnovijim vestima! Saznajte više
Adresa
sati